Skip to content →

Geen zon voor mij

Woensdag hoopte ik op de zon en een warme temperatuur want wij zouden met school een dag naar Brussel gaan. Weliswaar niet alleen maar om te shoppen, ook om het Europees Parlement te bezoeken. Toen we eenmaal uit de bus stapte, bleek het te regenen. Daarbij kwam het feit dat ik het ook nog eens koud had in mijn zomerjasje. Balend omdat ik mijn beloved zonnenbril niet kon opzetten en omdat het koud was en regende, liepen we richting het Europees Parlement. En stiekem bleef ik maar hopen op een opklaring van het weer, deze hoop was helaas tevergeefs. (Trouwens, ondanks alles heb ik tóch een ontzettend leuke en leerzame dag gehad!)

Nu zit ik om 10.22 uur beneden achter de computer en ik kijk naar buiten. Het weer waarop ik twee dagen geleden hoopte, is nu wel aanwezig. En tsjah, nu báál ik ervan dat het zo’n mooi weer is! Ik kan niet gaan genieten van de zon. Ik sta namelijk van 12.00 – 17.00 uur op mijn werk. Mochten jullie lekker op het teras gaan zitten, willen jullie dan even aan “dat meisje van Precious Love” denken die de nieuwe collectie kleding moet gaan uitpakken?

Published in Very Old Stuff

8 Comments

 1. Ja ik weet hoe je je voelt! Wat ook echt balen is, is als het buiten eindelijk lekker weer is… en je binnen zit omdat je moet blokken voor je tentamens ;)

  Btw; loving your James Morrison layout!!

  [Reply]

 2. Dat is zoo vervelend zeg! De zon schijnt altijd op onverwache momenten. Jammer.

  [Reply]

 3. Dat is echt heel jammer! Ik hoop dat het morgen weer zulk weer is en dat je er dan wel van kunt genieten!

  [Reply]

 4. Wat zielig :(
  willen jullie dan even aan “dat meisje van Precious Love” denken

  wat zeg je dat toch sneu, haha. Maar vandaag word het ook heerlijk weer zeggen ze! Je hoeft toch niet te werken? Of wel?

  [Reply]

 5. Balen is dat he!!
  Ik had gelukkig de laatste week van mijn vakantie nog goed weer. Nu weer vollop werken, maar je zal zien, dinsdag ben ik vrij en zal hetw el met bakken uit de hemel komen.

  [Reply]

 6. Aww :( Nouja, er komen gelukkig nog veel meer dagen met lekker weer aan :) Altijd even van de zonnige kant bekijken x)

  [Reply]

 7. ; ambien %-DDD; levitra jdr; xanax 1709; ambien hgok; acomplia 035; cialis 265;

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.