Skip to content →

Thank you 2009

Natuurlijk ben ik erg blij met de cadeaus die papa en mama mij hebben gegeven, maar 2009 was meer dan alleen maar een mooie kerst. Er zijn dit jaar veel dingen gebeurd die meer betekenen dan de parfum van Chanel of mijn nieuwe digitale camera om maar een paar voorbeelden te geven. We zijn alweer bijna op het einde van het jaar en dat lijkt mij een mooi moment om (hoe afgezaagd het ook is) terug te blikken op 2009. Gaan jullie even mee terug de tijd in?

Januari 2009 Ik ben fan van James Morrison (duh) en hoe kan een fan van hem het nieuwe jaar beter beginnen dan op de veertiende dag van 2009 James Morrison live te zien? Het was de eerste keer dat ik hem live zag en zeker niet de laatste keer. Woorden schieten nog steeds tekort om dat concert te beschrijven. Wat een sensatie, wat een gevoel, wat een mooie herinnering!

Maart / April 2009 Het groepsproject “Focus” op school samen met een andere opleiding behoort toch echt wel tot één van de hoogtepunten uit 2009. Het ontmoeten van nieuwe mensen, het maken van nieuwe vriendschappen en het ontdekken van The Nose zullen mij altijd bij blijven.

Mei / Juni 2009 Pinkpop!! Toen ik de kaartjes kocht, had ik eigenlijk €140,- betaald alleen om James Morrison te zien. Maar toen ik eenmaal om 10.00 uur mijn eerste Wieckse Rosé dronk op camping A, wist ik dat ik mijn geld terecht gespendeerd had en niet alleen aan James. De sfeer, de mensen, het weer maar vooral de artiesten hebben gezorgd voor een onvergetelijke Pinkpop 2009.

Juli 2009 Eigenlijk een dieptepunt in 2009. Ik heb ook niet zo veel zin om daar verder over uit te wijden, maar om jullie geheugen even op te frissen: klik, klik, klik en klik

Oktober 2009 Mijn wereld verging toen ik te horen kreeg dat de kaartjes voor James Morrison in Paradiso uitverkocht waren. Maar luck must be my last name want ik had wel kaartjes “gewonnen” voor het intieme, mini-concert van James Morrison in Odeon (Amsterdam)! Een beetje tipsy gingen mijn vriendin en ik naar het concert en we hebben daar genoten, genoten en genoten. Mijn mooiste moment van 2009 vond plaats na het concert: de ontmoeting met hem, de foto én handteking. 2009, I loveeee you!

Januari t/m december 2009 Alle “kleine” dingen die ik nu vergeten ben op te sommen, maar die onbewust toch veel voor mij hebben betekend probeer ik op deze manier toch een plekje te geven in mijn overzicht, haha.

Kortom: 2009 was écht een geweldig jaar!! Nu maar hopen dat 2010 ook zo geweldig wordt. Maar één mooi vooruitzicht heb ik al: vijf maanden wonen en studeren in Dublin.. Maar eerst! Nieuwjaar in Brussel vieren samen met een vriendin in een vijf sterren hotel, gesponsord door de kerstman.

En jullie, lieve lezers: alvast een spetterend 2010 en geniet nog van deze laatste kerstdag! Tot in 2010, want ik denk dat ik geen tijd meer heb om in 2009 te bloggen. See you guys next yearrrrr!

Published in Dear Diary

21 Comments

 1. aaah super leuke zo’n terug blik uit het jaar! :)
  je hebt leuke dingen mee gemaakt, maar zoals zitten er ook minder leuke dingen bij.

  [Reply]

 2. Je hebt een bewogen jaar achter de rug lees ik! Ik hoop dat 2010 je meer of nog meer goede brengt! Op een gezond 2010!

  [Reply]

 3. Veel mooie James-momenten! Ook wat mindere, maar ik hoop dat 2010 een prachtig jaar voor jou gaat worden. Fijne jaarwisseling!

  PS. Moooooie layout!

  [Reply]

 4. Ik wist wel dat James jouw hoogtepunt was :) en een hele mooie ook!

  [Reply]

 5. Klinkt opzich als een mooi jaar :) En mooie layout!

  [Reply]

 6. Fijn dat jou jaar heel fijn was! Grappig, ik volg je blog echt al lang, kan alles nog herhineren! Mooie layout weer Niki :)

  [Reply]

 7. Ik had moet ik zeggen ook totaal geen drang om naar die film te gaan, maar ik had mijn broertje beloofd om mee te gaan omdat hij niet alleen wilde, dus eigenlijk was het een beetje een toevalligheid die zeker niet tegenviel, haha.

  2010 gaat vast nog veel meer moois (not just talking about James) gaat brengen.

  [Reply]

 8. Ik wens jou ook een fantastisch & gezond nieuw jaar! Geweldige layout trouwens.

  [Reply]

 9. Leest als een geweldig jaar! Op naar nog zo’n jaar :D

  [Reply]

 10. Kortom, echt een jaar van James Morrison hahaha

  [Reply]

 11. Roy

  Leuk zo’n terugblik op ‘t afgelopen jaar. Ik vind je layout trouwens echt mooi! ;)

  [Reply]

 12. Wat heb jij een geweldig jaar gehad! Een jaar vol James haha, hopelijk wordt 2010 nóg beter! :)

  [Reply]

 13. Een heel erg leuk jaar voor jou zo te zien. En ook leuke cadeaus! Echt gaaf dat je in Dublin gaat wonen voor vijf maanden (hoewel ik stiekem ook niks heb te klagen, aangezien ik – ook voor vijf maanden – naar New York ga). Veel plezier in Brussel!

  [Reply]

 14. Jaaah :D Heel slim dat je voor Dublin hebt gekozen ;) Die stad is geweldig.

  En Mei/Juni 2009 was ook leuk :D Want toen heb ik Niki in levende lijven ontmoet!

  Een fijn 2010 alvast, met hopelijk nog heel veel James Morrison…

  [Reply]

 15. Sounds great en de helft hebben we al meebeleefd, haha. Fijn nieuwjaar Niki!

  [Reply]

 16. Jip

  Leuk om te lezen. En alvast een happy 2010.

  [Reply]

 17. leuk om te lezen! En hopen dat 2010 nóg beter wordt :)

  [Reply]

 18. Wow tof jaar heb je gehad. En 2010 wordt dus alleen maar beter! Ik zeg… happppy newyear!

  [Reply]

 19. Een veel bewogen jaar voor je geweest zo te lezen.
  Dat 2010 een goed jaar mag worden voor je!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.