“Eigenlijk voel ik me een beetje schuldig omdat ik jullie wéér ga lastigvallen met mijn obsessie voor James Morrison. Maar ja, dit is niet voor niets míjn website dus ik doe het lekker toch. Want dames en heren, ik ga weer naar James Morrison. Ja echt waar. Niki de grote fan gaat Mister Morrison weer zien. Helaas heb ik geen plek op de gastenlijst weten te winnen via QMusicNL maar vrijdag ga ik hem toch zien! Lieve hemel, wat ben ik blij!”

Ik was aan’t werken toen ik dat schreef. Een paar uurtjes geleden. Ik besloot om het even op te slaan en er later op de avond aan verder te werken. Misschien maar goed ook want als dat al online had gestaan, dan was ik nu een leugenaar geweest. Want weten jullie wat? Ik heb uiteindelijk toch gastenlijstplekken gewonnen voor de exclusieve Q-showcase met James Morrison! Of ik blij ben? Nou zeg, ik denk dat ‘blij’ een understatement is. Ik mag morgen en vrijdag van James genieten. Ik denk dat dolgelukkig een beter woord is!

Psssst! Hebben jullie zijn nieuwe album The Awakening al gekocht of gedownload? Doen hoor! Het is een pareltje!

Share: