bron

Mijn liefde voor Glee moest even groeien, aangezien ik de eerste afleveringen niet super tof vond. Ik moest er even aan wennen en al snel bloeide er toch iets moois tussen ons op. Maar tussen the Warblers en mij was het meteen dikke mik. Gewoon vanaf moment één. Pure liefde. Teenage Dream is dan ook mijn favoriete nummer van Glee. En nu vroeg ik mij af, wat is die van jullie?

11 reacties op “Who loves Glee? Me! Me! Me!

  1. Neee menn… ik kan toch niet kiezen tussen zoveel leuke liedjes! Dit zijn in ieder geval mijn favorieten: Go Your Own Way, Light Up The World, Somebody to Love (jaaa echt), Loser Like Me, Jar of Hearts, Last Friday Night, Total Eclipse of the Heart, Taking Chances, (I’ve had) The Time of my Life, One of Us. Uhmmm ja sorry beetje veel :D

  2. Oeh! Moeilijke vraag.. er zijn zoveel leuke liedjes! Mijn grote favorieten zijn: Total Eclipse of the Heart, Last Christmas, Landslide, Candles, America, Run The World (Girls), River Deep – Mountain High, Losing my Religion, Valerie, Get it Right en Dancing Queen. Ik kreeg ook kippenvel van hun versie van “Man in the Mirror”, en ABC vond ik ook erg goed!

    I love Glee <3

  3. Ik zal eens m’n iPod raadplegen…. As long as you’re there, all by myself, Born this way, I feel pretty, for good, pretending, light up the world en loser like me zijn toch wel m’n favorieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *