Na een paar dagen zeilen ben ik twee Engelstalige boeken van Twilight rijker. Ja, ook ik heb het Twilight-vrius te pakken gekregen en zwijmel helemaal weg bij Edward Cullen. Verder heb ik genoten van de Nederlandse zon én temperatuur terwijl ik aan’t zeilen was en terwijl ik lag te zonnen op onze boot. Mijn beste vriendin en ik hebben gelachen om alles en iedereen en in een dronken bui heb ik alle bierspatels van de plaatselijke discotheek gestolen. Jup, Friesland was geslaagd!

Toen ik in mijn roes thuis kwam en mezelf trakteerde op een avondje computeren kwam ik echter tot een rampzalige ontdekking. Nee, rampzalig is misschien niet het goede woord.. Het is vele malen erger! Het is.. Het is.. Het is ONBESCHRIJFELIJK! Ik kan het niet in woorden uitdrukken! Ik verkeer op dit moment in zo’n grote shock dat ik niet meer helder kan nadenken! (…)

DE KAARTEN VOOR HET CONCERT VAN JAMES MORRISON ZIJN UITVERKOCHT EN NIKI HEEFT GEEN KAARTJE!

Toen ik mijn kaartje wilde bestellen, is er iets fout gegaan. Ik kreeg maar geen bevestiging. Ik besloot het een andere keer te proberen, maar die andere keer kwam er niet van! Ik was het gewoon he-le-maal vergeten. Hoe stom kan ik zijn? Mijn grootste inspiratiebron komt naar Nederland en ik ben er niet bij. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan (meerder keren zelfs!). Daarbij kwam het feit dat niemand met mij mee wilde omdat ze het kaartje te duur vonden. Excuse me? Als ik het mij goed herinner, was het kaartje absoluut niet duurder dan €40,- En al was het wel zo: hij is elke euro dubbel en dwars waard!

Rampzalig? Poeh, voor mij voelt het aan alsof de wereld vergaat! Gelukkig bestaan er ook sites zoals marktplaats.nl waar ik als nog een kaartje (voor een hogere prijs) kan kopen. Maar dat maakt mijn verhaal minder dramatisch, haha.

Share: