Vier september was mijn laatste blog en dat is nu al twaalf dagen geleden, bijna twee weken! Sorry lieve lezers voor mijn afwezigheid op Nevermind Me! Even een kleine update van mijn leven:

SCHOOL
Toen ik voor de zomervakantie te horen kreeg dat ik niet meer door mocht gaan met mijn opleiding, stortte mijn wereld compleet in elkaar. Maar ik mag mijzelf nu al drie weken lang een tweedejaarsstudent van de HEBO noemen en dat voelt onwijs goed! Tot nu toe verloopt alles precies zoals ik het wil. European Law en Frans zijn weliswaar twee grote struikelblokken maar dat weerhoudt mij er niet van om daar extra aandacht aan te besteden. Het schooljaar 2009 – 2010 wordt míjn jaar! En weet je wat het leukste van allemaal is? Over precies één jaar zit ik ergens in het buitenland! Amerika, Mexico, Engeland of Frankrijk? Ik weet het nog niet, haha!

SPORT
Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik na twaalf jaar gestopt met hockeyen. Ik kan niet ontkennen dat ik het hockeyen ontzettend mis maar ja, ze zeggen niet voor niets: You don’t know what you’ve got until it’s gone.” Ik sta sinds gisteren wel ingeschreven bij de sportschool en ik ga vanavond mijn eerste les Zumba volgen. Ook staat er een curus squashen op het lijstje!

VOORUITZICHT
In de laatste week van oktober, wanneer ik herfstvakantie heb, ga ik vijf dagen naar Londen toe met mijn ouders en kenissen. Eerst stond Parijs op de planning maar daar heb ik gelukkig verandering in kunnen brengen. Niet dat ik Parijs niet leuk vind, maar daar ben ik één of twee jaar geleden geweest. Londen is voor mij alweer drie of vier jaar geleden. Trouwens, weet iemand waar ik de Topshop precies kan vinden? Ik ben van plan om daar de nodige Pondjes uit te geven, hihi.

OVERIG
Ik heb de Twilight saga bijna uitgelezen. Nog een paar bladzijdes van Breaking Dawn en dan ben ik klaar. Ik ben benieuwd naar de film New Moon maar dat zal (net als Twilight) het boek toch niet overtreffen. Maar ja, we zullen zien. Jacob Black is in iedergeval de moeite waard om naar te kijken, hihi. Verder ben ik super blij dat Gossip Girl weer is begonnen! Mijn hemel, wat had Serena weer een ontzettend mooie jurk aan!

Share: