Ze zingt over een stad waar ik eens in mijn leven nog naar toe wil en waar anderen al zijn geweest. Ze zingt over een situatie waar ik mij momenteel in bevind en waarvan ik hoop dat hij snel gaat veranderen. Ze zingt over iets dat mij in het verleden is gebeurd maar waar ik sterker uit ben gekomen (gelukkig!). Eigenlijk zingt ze veel over liefde, liefde en liefde. Maar bovenal zingt ze gewoon mooi. Ze speelt trouwens ook nog eens mooi piano. En op zaterdag 8 mei ga ik dat live zien.

Ik ga naar Alicia Keys!

25 reacties op “Superwoman

 1. Aah, ik wil ook graag daarheen man! Zij is echt geweldig. Even een slachtoffer zoeken. Ben wel benieuwd of het een beetje goed gaat verkopen… Gelredome (toch?) is best groot voor haar formaat…

 2. Wooooow!
  Wat vet zeg! :)
  Ze is echt geweldig!
  Alvast heel veel plezier, het is zo 8 mei, geloof me!

 3. Oeh is het waar, ben je weer eens zo’n lucky basterd op concertgebied. Tof joh! Wel filmpjes gaan maken natuurlijk he!!!

 4. Haar stijl is best wel vaak veranderd als ik de liedjes zo beluister in je post. Ze is eigenlijk wel van alle markten thuis :)

 5. Wauw super super super gaaf! Ik vind Empire State of Mind echt een leuk nummer, maar alleen de refreintjes van Alicia Keys. Die rap mag van mij achterwegen worden gelaten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *