De mensen noemen Antwerpen ook wel ‘t Stad. En daar maak ik alweer bijna vijf weken deel van uit. En tijdens die weken heb ik het volgende gedaan:

Ik heb ondertussen mijn kamer al drie keer opnieuw ingericht. Op de foto’s zijn de veranderingen nauwelijks zichtbaar, maar trust me: Extreme Home Makeover is er niets bij.

Helaas kan ik niet elke doordeweekse ochtend zo’n ontbijt als op de foto maken (het kan natuurlijk wel maar slapen is belangrijker, obviously) (daarom geniet ik er in het weekend dubbel zoveel van) maar er is natuurlijk wel altijd tijd voor koffie. Daarna is het alweer tijd om lopend naar school te gaan om zo wat beweging in de vroege ochtend te krijgen (ik ben nog aan het wachten op mijn fiets). Ik volg een of meerdere colleges, denk de hele tijd aan mijn bed en loop vervolgens weer zingend naar huis. Snel even boodschappen doen, koken en vervolgens nog wat stof doornemen voor de volgende dag. Rond een uur of 20.00 vind ik het wel welletjes en steek ik de kaarsjes aan en ga ik lekker mijn nagels lakken of een filmpje kijken. Voor ik het weet is het alweer bedtijd en droom ik over Londen (en mooie mannen).

In het weekend kan ik eindelijk weer de dag beginnen met hardlopen, maak ik wél een lekker ontbijt en ruim ik mijn kamer op. Het liefste ga ik ook even langs bij Starbucks om een sugar free skinny vanilla latte te halen. Natuurlijk schrijven ze mijn naam verkeerd maar ach, ik drink wel lekkere koffie. Ook ben ik naar de dierentuin geweest, zijn er al vriendinnen op bezoek geweest en mag er ‘s avonds natuurlijk geen wijn ontbreken.

Share: