De afgelopen weken heb ik tussen vier muren geleefd, ben ik volgens mij 100 kilo aangekomen, stond mijn hoofd op ontploffen, heb ik niet goed en veel te weinig geslapen en heb ik zes examens gerockt. Nou ja, dat rocken moet ik natuurlijk nog even afwachten. Maar dat is een zorg voor later. Niet voor nu. Want nu heb ik vakantie en hoef ik van mezelf even helemaal niks te doen. En dat voelt zo ontzettend lekker. Ik was even vergeten hoe het was om een sociaal leven (of gewoon überhaupt een leven!) te hebben. Wat was het heerlijk om op vrijdag om elf uur klaar te zijn met mijn laatste tentamen en letterlijk de vrijheid in te stappen. Maar wat was het raar om tegelijkertijd te beseffen dat er een heel schooljaar op zat.

Wat gaat de tijd toch snel. Niet alleen when you’re having fun. Zelfs als je kei hard moet leren, weekenden opgesloten zit in je kamer en je alles vervloekt wat met studeren te maken heeft. Want uiteindelijk heb je straks dat diploma.. Uiteindelijk heb ík straks dat diploma. En daar gaat het om.

Zo. En nu ga ik weer verder met chillen tot de max. Fijne zondag iedereen!

Share: