070713

  • … meteen toe te geven aan een spontaan (toekomst-)idee dat ik in mijn hoofd heb. Zo zit ik nu met iets in mijn hoofd dat te maken heeft met een cruiseschip. Jeetje, waarom heb ik nog zoveel verplichtingen en te weinig geld terwijl de tijd veel te snel gaat?
  • … oordopjes uit iemands oren te trekken die zijn muziek keihard heeft staan en te zeggen dat ik zijn muziek niet hoef te horen. En als iemand zijn muziek op de luidspreker zet, dan wil ik het liefste de gsm uit zijn handen graaien en dat stomme ding op de grond gooien (en er dan ook nog eens op stampen).
  • … een zonnebril van iemands gezicht af te trekken als de zon niet schijnt en te vragen of hij wel goed bij zijn hoofd is. Hetzelfde geldt voor mensen die hun zonnebril ergens binnen (supermarkt, OV, etc.) op laten. Dude serieus, waarom?? ZONnebril, hoe duidelijk moet iets zijn?
  • … met een straatmuzikant mee te zingen. Gisteren toen ik door de winkelstraat (Meir) van Antwerpen liep, stond daar een muzikant ‘Sex on Fire’ te zingen met zoveel passie dat ik gewoon naast hem wilde staan en een duetje wilde doen. Dansen op de muziek van een straatmuzikant kan ik dan wel weer van mijn lijstje strepen. Been there, done that. In Rome nog wel. Liefde voor die zwoele zomeravond! ♥
  • … mijn Twitter- en Facebookaccount te verwijderen. Gewoon hop, weg ermee. Maar met een Master in de Communicatiewetenschappen en een afgeronde Bachelor, weet ik niet of dat de juiste keuze is. Maar goed, misschien is dat gewoon mijn vreemde manier van denken.

bron foto

Share: