271212-1

Ik heb twee hele fijne dagen achter de rug en ik hoop van harte dat jullie dat ook hebben gehad! Jammer de twee leukste dagen van het jaar alweer voorbij zijn. Maar ach. Gelukkig hebben we de talloze foto’s, de overtollige kilo’s en natuurlijk de cadeautjes om ons aan deze fijne twee dagen te herinneren. Over cadeaus gesproken: hebben jullie al kennis gemaakt met Lexie, mijn Samsung tablet? En alsof dat nog niet genoeg was, heeft de Kerstman mij ook nog eens verwend met een boek, een dvd, een nieuwe pyjama (haha, de Kerstman kent mij te goed!), een shirtje en en en.. Nu is het eigenlijk maar hopen dat ik nog in de pyjama en het shirtje pas aangezien ik natuurlijk twee dagen non-stop heb gebunkerd..

5 reacties op “Ook zo’n fijne kerst gehad?

  1. Mijn kerst was druk maar leuk, ik moet me elk jaar opnieuw verdelen over 4 “bestemmingen” in 2,5 dag zeg maar. Niet te doen. Mijn vader, mijn moeder, mijn vriend, en zijn moeder. Kerst is veel te kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *