Sinds kort ben ik dan eindelijk ook een trotse eigenaar van een BlackBerry. De BlackBerry Bold 9700 wel te verstaan. Het toestel is mooi en ook nog eens ontzettend handig met Hi Eindeloos Online. Tijdens colleges lees en verzend ik e-mails en in de bus chat ik met mijn vrienden. En toen ik vandaag aan’t genieten was van een Caramel Macchiato, begon lieve vriendin S. over Twitter. Ze zei dat een Blackberry erg handig is voor Twitter.. En voor ik het wist besloot ik om vandaag, in de Starbucks, een twitter account aan te maken. Ik kan nu ook eindelijk zeggen:

Volg mij

edit Schrik niet als je weer een mailtje in je mailbox hebt staan waarin verkondigd wordt dat ik jou follow op Twitter. Ik had op wonderbaarlijke wijze namelijk “iedereen” gewist. Tsjah, don’t blame me: I’m new! /edit

14 reacties op “@89_Niki

  1. Ik ben je gelijk gaan volgen. ;-) Goed zo, Niki! Haha. Hoe tof trouwens dat je een BlackBerry hebt! Ik ga er waarschijnlijk ook eentje nemen, want ik ben helemaal verliefd geworden op die dingen. En die Caramel Macchiato staat ook zo lekker in je blogje. Oh, ik vind dit een heel leuk stukje! ;-)

  2. Aah klinkt als een heerlijke digitale wereld en die starbucks in de hand maakt het he-le-maal af!
    Helaas heb ik nu nog een internetloze telefoon, maar over 3 weken mag ik er gelukkig ook aan geloven. Ik ben niet echt actief op twitter, maar follow je vanaf nu!

  3. ah, Ik wil ook een blackberry! Ik vind ze zo tof! Maar heb geen geld voor het internetten over, en dan heb je er natuurlijk niet zo veel aan. x)

  4. Ik wil ook een blackberry! Maarja, abbonement van 2 jaar… Leuk dat je eindelijk ook twittert! Ik volg je :)

  5. Oh wat leuk! Vanaf morgen heb ik als het goed is ook een telefoon waarmee ik eindeloos kan twitteren. I’ll follow you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *