Becky (gespeeld door Rebel Wilson) gaat trouwen. Ze vraagt vriendin Regan (gespeeld door Kirsten Dunst) om haar te helpen met de bruiloft en om het vrijgezellenfeest te organiseren. Een bruiloft en vrijgezellenfeest zijn natuurlijk niet compleet zonder je beste vriendinnen en dus zijn ook Gena en Katie (Isla Fisher) erbij. Gena en Katie hopen op een heftig en leuk vrijgezellenfeest maar daar voelt Becky niet zo veel voor. Regan die jaloers is op Becky, hangt een beetje tussen de twee fronten in. Natuurlijk niet wetende wat de nacht voor het huwelijk allemaal teweeg kan brengen..

En wat vond ik er dan van? “Gaap. Oh, was dat grappig bedoeld? Isla is trouwens mooi! Ik wil mijn haren ook rood verven. Over rood gesproken, ik kan niet zien welke kleur M&M’s ik eet. Ik wil alleen de groene! Waarom is het hier zo donker? Oh ja, niet vergeten om de wekker te zetten voor morgen. Oef, morgen is het alweer zondag. Iek, dan ben ik bijna jarig! Aaahhh, ik word bijna 30! Maar eerst nog Kerstmis vieren. Twee dagen lekker in mijn pyjama hangen zonder mij schuldig te voelen! Wat gaat mama koken? Zou Mary Poppins dan weer op televisie zijn? Ik houd van die film! Just a spoonful of suger helps the medicine go down. The medicine go down – Niki, stop. Je zingt hardop. Waar was ik ook alweer? Oh ja. In de bios. FOCUS!”

Lieve mensen, kijk gewoon de trailer. Dat ziet er tenminste nog leuk uit. De film zelf is stom.

Share: