James Morrison – bron


Ian Somerhalder – bron


Jude Law – bron


Chace Crawford – bron


Dennis Storm – bron


Josh Duhamel – bron

En dan heb je ook nog:
Justin Timberlake, Taylor Lautner, Wentworth Miller, Johnny Depp, Adam Levine, Paolo Nutini, John Mayer en Fernando Torres.

Lieve mannen, blijf vooral doen wat jullie nu doen: mooi zijn!

20 reacties op “Misschien wel lekkerder dan Starbucks

  1. Haha, erg leuk gemaakt! Vooral Chace Crawford, Taylor Lautner en het rechterplaatje van Josh Duhamel *kwijlt*

  2. Een van de (letterlijk) mooiste blogs uit de geschiedenis van Nevermind-Me. Grote grutten, not bad at all. Alleen – en nu ga ik je natuurlijk enorm beledigen – kan ik, buiten zijn muziek, niet echt wat je in James Morrison ziet. Sorry. Zijn muziek is wel tof hoor! Maar hij kan niet tippen aan de rest van die hottiepetotties hier.

  3. Was het echt nodig mij kwijlend voor het beeldscherm te houden? Je hebt wel de lekkerste exemplaren neergezet. Deze winnen boven Starbucks alleen al omdat ik dat nog nooit op heb, haha.

  4. @ Willemijn.
    Echt heel grappig maar ik had al het idee dat ik zo’n comment van jou zou krijgen, haha. Ik denk dat het ligt aan het feit dat ik James Morrison anders bekijk dan de rest. Zijn stem, zijn muziek, zijn passie, zijn Britse accent en zijn charmante persoonlijkheid.. Dat zijn factoren die hem zó aantrekkelijk voor mij maken!

  5. Hey deze blog spreekt me niet echt aan maar denk niet dat dat heel gek is :P maar je telefoon vind ik wl geweldig zkr omdat ik de zelfde heb :P Weet je toevallig nog leuke apps voor de BB>?

  6. Ik wilde net zeggen: waar is wentworth? Maar hij stond al in je rijtje, jammer genoeg heeft hij de foto selectie niet gehaald, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *