Ik was al een hele lange tijd opzoek naar een leuke ketting. Of nou ja, eigenlijk meer een kettinkje. Ik wilde geen standaard hartje, kruisje, klavertje vier of wat dan ook. Maar eigenlijk wist ik ook niet zo goed wat ik wél wilde. Het enige dat vast stond, was dat ik een kettinkje wilde dat echt bij mij zou passen. Een hangertje dat mij als het ware zou kunnen beschrijven. Maar met alleen zo’n vaag idee in gedachte, kom je natuurlijk niet verder, want waar ga je dan naar zoeken? Ik gaf de hoop bijna op maar toen kwam ik op Ebay echt heel toevallig een kettinkje tegen en het was liefde op het eerste gezicht!

Jaha, aanschouw mijn nieuwe (en spotgoedkope!) ketting! Ik ben er echt helemaal blij mee! Muziek speelt een grote en zeer belangrijke rol in mijn leven. Ik zing de hele dag (tot groot verdriet van mijn ouders en mijn broertje) en als ik niet zing, dan luister ik muziek. Het klinkt misschien cliché maar ik zou me een wereld zonder muziek niet kunnen voorstellen. Het helpt mij ontzettend, ik vind er steun in en ik geniet er gewoon van. En ja, vooral de muziek van James Morrison is heel erg belangrijk voor mij, maar dat is natuurlijk oud nieuws.

Dit kettinkje is gewoon helemaal Niki!

Share: