Ik was vroeger zo’n grote fan van Britney Spears dat ik het tot op de dag van vandaag nog voor haar opneem als iemand haar belachelijk maakt (want: it’s Britney, bitch!). Ik speelde haar videoclips na met mijn barbies, ik herinner mij nog precies wat ze aan had tijdens haar eerste concert in Nederland (ik was er helaas niet bij maar ik had wel alle krantenartikelen uitgeknipt) en mijn favoriete film was Crossroads (ik heb zelfs met 3 vriendinnen ook een doos begraven met allemaal briefjes en dromen erin en die tot op heden nog niet is opgegraven..). Ik hield echt van Britney. Zij was mijn grote voorbeeld. Er ging geen dag voorbij zonder haar muziek. Want ja, haar liedjes waren natuurlijk helemaal het einde! Mijn jeugdsentiment komt om de hoek kijken zodra ik Crazy, Sometimes of Lucky hoor..

Maar stiekem zorgt niet alleen Britney daarvoor. Vandaar een opsomming van mijn favoriete liedjes uit mijn jeugd. Een kleine ode aan mijn muzikale heldinnen van toen!

JoJo – Leave (Get Out)

LeAnn Rimes – Can’t Fight the Moonlight

M2M – Don’t Say You Love Me (O MY GOD! POKEMON!!!!!)

Billie Piper – Day and Night

Mandy Moore – Candy

Stacie Orrico – Stuck

En laten we Christina Aguilera (What a Girl Wants), Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & Pink (Lady Marmelade), Destiny’s Child (Survivor), Michelle Branche (Everywhere) & Christina Milian (When You Look At Me) vooral niet vergeten!

En oké, ten slotte toch nog deze. Geloof mij, dit worden de beste 21 minuten van je dag:

7 reacties op “Mijn muzikale jeugdheldinnen

  1. Haha, zo grappig om dit weer terug te horen! Ik was nooit echt fan vn Britney maar ken wel alle liedjes.. Perfecte zondagmiddag om alles weer eens te luisteren!

  2. Leuk om weer eens te horen! Ik herken ze bijna allemaal, en ja ik was ook britneyfan! Na de spice girls, zij waren toch echt wel mijn first love op muziekgebied.

  3. Te grappig ik ken elk nummer haha. En ik was vroeger ook fan Britney hehe. Ik ben destijds wel naar dat concert geweest. Mijn eerste concert ooit :$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *