Ik vind het heerlijk om door het St. James’s Park te wandelen met mijn camera in de aanslag terwijl ik geniet van het warme lentezonnetje. Daarnaast nodigen de stoeltjes (het lijken wel strandstoelen!) en banken in het park mij uit om eens een dag lekker in het park te lezen. Ik. Kan. Niet. Wachten.


Ze zijn echt overal, de eekhoorns. En het leuke is dat ze ook niet zo verlegen zijn. Ze klimmen op je, lopen over je voeten en je kan ze ook nog eens voeren!

Ahw, nog maar een keer op de foto dan.

En dit is echt de laatste.

Zelfs deze boom zonder bladeren vind ik mooi. Is het dan eigenlijk een boomstam?

En oh oh oh, het zonnetje dat door de bomen schijnt: me likey! Hey trouwens, een treugwilg is mijn favoriete boom EVER! Wat is die van jullie eigenlijk?

Nog eentje, om het af te leren.

Check die zonnestraal!!!

En dan sluiten we af met een fucking regenboog en the London Eye op de achtergrond. London, I love you!

Share: