Natuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt tijdens mijn trip naar Londen. De meeste foto’s zijn ‘s avonds gemaakt aangezien we overdag toch aan’t winkelen waren. Maar ach, foto’s van de lichtjes in Londen is toch ook helemaal niet zo slecht?


Covent Garden

Covent Garden

Camden Town

Tsjah..

Winter Wonderland in Hyde Park

Tower Bridge

Tower Bridge

English breakfast! Maar dan vegetarisch!

St. Paul’s Cathedral

Gezellig eettentje in de buurt van mijn stagebedrijf

Notting Hill

Notting Hill

Picadilly Circus

The London Eye

Weet je hoe moeilijk het is om springend op de foto te gaan?

Big Bennie

11 reacties op “London, I fell in love with you again – photos

  1. Ziet er mooi uit! Vooral de laatste foto heeft een tof effect. Thanks trouwens nog voor het hotel enzo! Ga het binnenkort even uitzoeken welke mogelijkheden ik heb dus misschien dat ik je nog een mail stuur, zeker nu jij binnenkort de pro wordt in londen ;)

  2. Oh, die laatste foto is echt heel cool! We zijn niet meer bij dat eettentje geweest, helaas. Geen tijd meer voor (weetje hoeveel tijd shoppen in beslag neemt, haha!) Je foto’s zien er kei leuk uit.

  3. Oh, Londen <3! Ik wil daar ook naar toe. Het lijkt me zo mooooi! Ik wil echt zo'n trui van Londen ;), mooie foto's!

  4. WAUW, die foto van de Tower Bridge, prachtig! Andere foto’s zijn ook heeel leuk en ik ben best een bietske redelijk jaloers, hihi. Dat restaurantje/cafeetje op de tweede foto ziet er trouwens heel gezellig uit!

  5. super leuke fotos! ik ben ook echt verliefd op die stad sinds ik er 2 jaar geleden voor het eerst ben geweest :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *