Eekhoorntjes spotten en voeren in Hyde Park

Zucht. Hele diepe zucht. En nog eens een zucht. Ik weet niet wat het is maar sinds ik terug ben uit Londen kan ik nergens anders meer aan denken dan deze geweldige stad. Ik sta op en denk: “Verdorie, was ik maar in Londen,” ik denk hetzelfde als ik ga slapen en eigenlijk denk ik dat ook tussen het opstaan en het naar bed gaan in. Ik denk er dus eigenlijk constant aan. Londen is gewoon één groot magneetbord en ik ben een klein magneetje dat aan het wachten is om er weer aan vast te plakken. De aantrekkingskracht tussen ons is met geen pen te beschrijven. Zelfs niet met een toetsenbord. Londen en Niki is ware liefde en we wachten allebei op onze happy ending. En ooit gaat dat ervan komen. Daar ben ik zeker van. Maar tot die tijd is het gewoon terugdenken aan deze mooie dingen en ze vooral heel erg missen:

 • Boodschappen doen bij Morrisons in Wimbledon en lekker koken na een dag stage lopen.
 • Dansen op discomuziek, Rock ‘n’ Roll en Motown/Soul op de lichtgevende discovloer in Tiger Tiger.
 • Wakker worden, muziek luisteren, lezen en mooie mannen spotten in de metro.
 • De aller lekkerste sushi van Noodle Foodle!
 • Goodie bags droppen bij Elle, Vogue, Cosmopolitan etc. en even sfeer proeven bij deze tijdschriften.
 • Genieten van een heerlijke cider in Regents Park of aan het water in Hammersmith.
 • Over marktjes (Camden Market, Brick Lane..) slenteren en zoeken naar leuke sieraden en spulletjes.
 • Engels spreken en genieten van het Brits.
 • Wandelen langs de Thames en foto’s maken.
 • De trein instappen, genieten van het Engelse landschap tijdens deze leuke treinreis en vervolgens uitstappen in Oxford, Bath of Stonehenge.
 • Mijn dagelijkse sugar free skninny vanilla latte halen bij de Starbucks en gewoon betalen met mijn Starbuckskaart.

En tsjah, nog zó véél meer..

Share: