Een very awkward Niki voor Stonehenge!

  • Een dagje naar Southend, een leuk plaatsje aan de kust van Engeland waar ik lekker de hele dag langs het water heb gelopen. Tevens heb ik daar ein-de-lijk een rugzak gekocht en de lekkerste fish ‘n chips ever gegeten!
  • Ik heb zo ontzettend genoten van wel twee hele toffe musicals: Mama Mia! en als klap op de vuurpijl: the Lion King! Dacht ik na het zien van Mama Mia dat een musical niet leuker kon zijn, werd ik overdonderd door het moois en leuks van the Lion King. BEST MUSICAL EVER!
  • Lekker door het centrum van Londen slenteren en al het moois fotograferen. Alleen zo jammer dat het de laatste tijd zo veel regent. Foto’s volgen nog!
  • Ik houd van marktjes en wat was ik dan ook blij toen ik weer een nieuwe markt ontdekte: Roman Market. Jurkjes van the TopShop, River Island en New Look voor minder dan 20 pond!
  • Lekker een dag alleen naar Stonehenge! Het was heerlijk om even alleen te zijn en van dit moois te genieten. Ik heb zelfs het alleen uit eten overleefd.
  • Een bezoekje aan het Wilton House brengen en een privé rondleiding krijgen! Pride and Prejudice is daar opgenomen en ik vertelde de gids dat ik een groot fan van Jane Austen ben. Ik kreeg allemaal leuke informatie en anekdotes te horen en sloot mijn bezoekje af met een wandeling door de mooie tuin.
Share: