Terwijl ik dit korte blogje schrijf, lig ik in de zon aan het strand van Scheveningen. Ja echt, ik lig op een handdoek met verse ananas, een goed boek en een vriendin te genieten van het geruis van de zee. De zeelucht wordt ook met plezier geinhaleerd en dalijk gaan wij op jacht naar een lekkere cocktail. Alleen de leuke beachboys ontbreken nog, maar dat mag de pret absoluut niet bederven. En steeds als ik naar de oneindige zee kijk dan verbaas ik me hoe vrij ik me voel.

20 reacties op “Life’s a beach

  1. Haha, lekker aan het strand! Ik heb je genomineerd voor de Sunshine award. Voor informatie moet je maar even op m’n blog kijken. ;)

  2. Wat ben ik ongelofelijk jaloers op jou, ik moet morgen nog de hele dag naar school . Maar het is je gegund hoor! (:

  3. Heerlijk he dat weer en dan een strand! Ik wilde dat ik zo dichtbij het strand woonde. Dat ik ook gewoon even heen kon gaan. Gelukkig hebben wij de hoornse plas :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *