In winkelen ben ik een kei. Ik loop gemakkelijk tientallen winkels af om een bijpassend kettinkje of bijpassende schoenen voor mijn outfit te vinden. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan weet ik dat ook negen van de tien keer te vinden. In hockey ben ik ook redelijk goed en zelfs mijn baas heeft niets over mij te klagen als werknemer. Ik ben een talent in dromen én ik weet andere mensen op hun gemak te stellen. Maar ik ben o zo’n grote kneus in de liefde!

Liefde en jongens. Het blijven voor mij twee dingen die ik waarschijnlijk nooit zal begrijpen. Ondanks mijn slechte kennis over liefde en jongens weet ik wel zeker dat ik er niet zonder zou kunnen. Want wat is nou een lekkerder gevoel dan rondvliegende vlindertjes in je maag bij het zien van die ene leuke jongen? Helaas weet ik dat ik nooit een ster zal worden in flirten en al het andere wat bij liefde komt kijken. Zal ik dat nog moeten leren of is het iets waar je mee geboren moet worden? Oogcontact maken vind ik dood eng, laat staan op een jongen afstappen! De dag dat Niki initiatief neemt zal een officiële herdenkdag moeten worden!

Ik ben sinds een paar weken he-le-maal in de ban van een jongen bij mij op school. Hij is blond, lang, goed gekleed en zelfverzekerd: gewoon een ontzettend sexy verschijning! Hij heeft datgene waar Henkjan Smits al zo lang naar opzoek is: de welbekende X-factor (althans in mijn ogen). Hij heeft “iets” maar dat “iets” is niet te omschrijven of te beschrijven. Zonder dat hij het weet, prikkelt hij mijn zintuigen. Mijn ogen willen hem zien, mijn handen willen hem aanraken en mijn oren willen zijn stem horen. Mijn neus wilt hem ruiken en mijn mond.. Hmm, laat ik jullie dat detail maar besparen!

Hij, ook wel The Nose * genoemd, weet alleen bijna niets af van mijn bestaan noch mijn gevoelens voor hem. Voor hem ben ik gewoon een meisje dat rondhuppelt op zijn school en iemand die omgaat met een vriendin van hem. Nouja, vriendin is een groot woord maar ze kennen elkaar wel en praten met elkaar.

Twee weken terug was ik opstap geweest met haar en een paar andere meiden. De nodige wijn sloeg als een bom in bij ons allemaal. In een gekke bui vroeg ik mijn vriendin om The Nose te smsen. En dat deed ze. Ze vroeg aan mij wat ze moest smsen en ik zei dat ik met hem wilde trouwen.. “Hoi (…) Wil jij met Niki trouwen?” Die avond vond ik dat smsje wel grappig, maar de dag erna kon ik mezelf wel voor mijn kop slaan. Had ik nu echt namens mijn vriendin gevraagd of hij met mij wilde trouwen? Hij kent mij niet eens!

Hij heeft niets terug ge-sms’t maar na een gesprek met mijn vriendin wilde hij wel graag weten wie die Niki nu is. Niki ben ik, dus hij wilt weten wie ík ben! Niet gek natuurlijk, een huwelijksaanzoek krijg je niet vaak en al helemaal niet van iemand die je niet kent. Tenzij je Brad Pitt heet natuurlijk. Maar goed. Toen zij mij dit vertelde wist ik niet wat ik moest denken! Natuurlijk wil ik dat hij weet wie ik ben, maar van de andere kant wil ik dat totaal niet! Ik ben bang dat ik in zijn ogen erg tegenval. Ik ben te bang voor de waarheid!

Na alles wat ik in het verleden met Meneer P. heb meegemaakt, dacht ik niet meer open te kunnen staan voor andere jongens. Maar The Nose heeft dat allemaal veranderd en ik voel me ontzettend stom. Want zeg nu eens eerlijk. Hoe stom is het om verliefd te worden op een jongen die je helemaal niet kent? Want dat is het geval: Niki is verliefd op The Nose!

Of ik ooit een kei in de liefde wordt zal niemand weten. In sporten -behalve hockey- ben ik slecht en op de een of andere manier zie ik de liefde als een teamsport. Als je het spel wil winnen dan moet je ervoor knokken, als jij iemand leuk vindt dan moet je ervoor gaan! Vergeet wel nooit het team dat achter je staat, je mag je vrienden niet vergeten! Er zijn winnaars en er zijn verliezers. En ik hoop dat ik op een dag eens de winnaar mag zijn en The Nose als prijs mee naar huis mag nemen.

edit: * Ik verzin voor iedereen die ik ken een bijnaam en dus ook voor mijn “crushes”. Zo heb ik in het verleden een crush gehad op de volgende mannen: MC Blondy / Zeester / MC Sexy. Natuurlijk kon The Nose niet achterblijven! Hoe ik aan deze bijnaam kom? Hij heeft nogal een grote neus! Hahaha! But I love it ;)

En kijk eens wat een grappig filmpje ik net gevonden heb!

Hoe toevallig is dat? James Morrison die het over een grote “Nose” heeft!

Share: