bron foto

Ik, Niki, die van alle studenten het hardst schreeuwde geen Master te willen doen, gaat vandaag haar inschrijving voor Communicatiewetenschappen in Antwerpen opsturen. Het ziet er dus naar uit dat ik na in Frankrijk en Londen te hebben gewoond, vanaf september in Antwerpen ga wonen. Of ik er zin in heb? JA! JA! JA! Ik had niet verwacht dat ik ooit zo zou kunnen uitkijken naar een eerste schooldag. Maar dat doe ik nu dus wel. Ik vind het nu al ontzettend spannend! En stiekem is het ook wel een erg fijn vooruitzicht om weer een concreet doel voor ogen te hebben: Master of Science worden!

Maar ik moet nu eerst wachten op mijn een acceptance letter. En dat kan tot acht weken duren..

Ps1. Mochten jullie tips, advies of ervaringen hebben wat betreft Communicatiewetenschappen, studeren in Antwerpen, een kamer vinden etc. dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Ps2. Je kan nikitownsend.com nu volgen op Facebook en Bloglovin’.

Share: