Ik was weer eens in het zwarte gat van Youtube beland. Hoe ik van een make-up tutorial bij deze video terecht ben gekomen is één groot raadsel. Ach ja, laten we het maar houden op de wondere wereld van het doorklikken. Misschien had ik dat beter niet moeten doen. Want ja, ik moet hier gewoon van janken.

10 reacties op “Ik ben heus niet zo ongevoellig

  1. Ah, wat lief! Ik moet normaal bij films echt bizar snel huilen, maar nu heb ik het droog gehouden, hoewel het niet veel scheelde. Echt tof om al die reacties te zien!

  2. Dat vind ik altijd zo lief! Van die stoere vaders ook, hihi. Bij de tweede moest ik al huilen, zo reageerde ik ook toen mijn vader thuis kwam.Dan dacht ik van ‘huh, pap? maar jij zit toch op zee?’ en dan knuffelde hij me en dan was het ‘papaaaaa!’ En dan kon ik ‘m ook echt eeuwenlang knuffelen (zoals bij de derde, haha) (aaaah, die in 6.40 is op het vliegweld in Wichitaaaaaa!)

  3. WHY DO YOU DO THIS TO ME?! I’M SOBBING LIKE A THREE YEAR OLD XD! Ik ben altijd zo’n sucker voor dit soort filmpjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *