Ik houd van mensen die het niet erg vinden om zichzelf voor lul te zetten. Een flinke dosis zelfspot kan ik goed waarderen. Evenals het feit dat het leven niet altijd zo serieus moet worden genomen. Steve Kardynal is daar zo’n mooi voorbeeld van. Van mijn huisgenoot kreeg ik deze tip (hoi Jolien, ik weet dat je meeleest) en ik heb serieus bijna nog nooit zo hard gelachen om een filmpje. Prima voor een lazy Sunday zoals vandaag. Enjoy!

10 reacties op “I wanna see your Peacock

  1. Ik vind hem hilarisch! Moet nog steeds zo hard lachen om zijn Chatroulette en Sexy and I Know It video. Geweldig!

  2. Hij is echt zooo grappig! Heb hem zelf ook al een paar keer laten zien aan mijn vrienden. Je licht gewoon krom om die reacties van die mensen! Prachtig gewoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *