9 reacties op “Hoi, ik heb hulp nodig

  1. Hoewel ik normaal mijn eigen themes weet te fixen heb ik totaal geen knowledge van sidebars. Sorry. Haha, je hebt een dochter erbij ja x]

  2. U sluit een div-element teveel af. De fix: ga naar page.php in je theme-bestanden, en in de regels boven “endwhile; endif;” haal je een /div-element weg (de haken moet je er zelf maar even bijdenken — dat zijn die wiskundige symbolen voor groter en kleiner dan. Maar als ik die hier gebruik dan wordt mijn comment gaar!) (Als het niet werkt kun je een afsluitend div-element op een andere plaats weghalen, trial-and-error gaat vaak het snelst bij dit soort dingen.)

    Wil je ook weten wat er praktisch gebeurt door het afsluiten van een element teveel? Vast niet. (En owja, toen ik toch door de broncode aan het zwerven was: je footer.php mist de afsluiting van het body- en html-element, helemaal onderaan. Maar dat kan vaak geen kwaad (meer).)

    Succes!

  3. (Verdere niet-nerdy overwegingen: Je categorienaam is geniaal en misschien heb je bij dit soort zaken een tekort aan mannelijke lezers. Om een lekker stereotype-achtige comment te geven.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *