Ik vertrek vandaag voor een paar maanden naar Londen! Ik heb weliswaar nog steeds geen woning en ik zag het dan ook even niet meer zitten deze week. Maar hallo, hoe gek ben ik? Ik ga gewoon wonen en “werken” in freaking London! Wat maakt het uit dat ik dit weekend in een hotel slaap en dat ik nog geen woning heb? Want stage lopen in Londen heeft natuurlijk ook zo z’n voordelen:

 • Elke dag Engels/Brits horen en spreken.
 • Stage lopen in de fashion world en PR en (hopelijk) héél véél leren.
 • Starbucks ♥
 • Oxford Street (en alle andere winkelstraten en -centra)
 • JAMES MORRISON! Jaha! Volgende week ga ik James in Londen zien!
 • Een nieuwe start maken.
 • Mijn eBay pakketjes komen eerder aan, muhaha.
 • Ja joehoe, het is gewoon fucking Londen!!

Let the London adventure begin!

22 reacties op “Het moment is daar…

 1. Wat spannend! Geeft trouwens niks dat je eerst nog geen vast onderkomen hebt, dat komt wel. Geniet!!

 2. Whaa, geniet ervan! En hee, dat je in een hotel slaapt betekent toch gelijk dat je niet je eigen woonruimte hoeft schoon te maken? Voordeel :)

 3. Aaaahhh Niki! Ik ben zo jaloers!! En geen zorgen, een woning heb je denk ik sneller gevonden dan je denkt hoor! Enneehh, ik wil wel dagelijks updates he! ;)

 4. Wat gaaf, heel veel plezier en succes daar! Ik ga in maart voor een weekendje naar Londen, ook leuk natuurlijk :)

 5. Echt super gaaf dat het eindelijk zover is! Ben ontzettend jaloers! Ik hoop in september ook te beginnen met een stage, misschien wel in Londen :)

 6. Aaaah, supertof!! Ik hoop dat je snel een kamer vindt en zo niet… tja, misschien ziet James opeens een goede partner in je, en mag je in zijn stulpje (geen idee waar dat is, maar never mind (leuke woordgrap hihi)) komen wonen. HAVE FUN!!!!!!

 7. Heel veel plezier en succes in Londen! Ik ben benieuwd naar je verhalen en veel succes nog met het zoeken naar een woning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *