Ik vertrek vandaag voor een paar maanden naar Londen! Ik heb weliswaar nog steeds geen woning en ik zag het dan ook even niet meer zitten deze week. Maar hallo, hoe gek ben ik? Ik ga gewoon wonen en “werken” in freaking London! Wat maakt het uit dat ik dit weekend in een hotel slaap en dat ik nog geen woning heb? Want stage lopen in Londen heeft natuurlijk ook zo z’n voordelen:

  • Elke dag Engels/Brits horen en spreken.
  • Stage lopen in de fashion world en PR en (hopelijk) héél véél leren.
  • Starbucks ♥
  • Oxford Street (en alle andere winkelstraten en -centra)
  • JAMES MORRISON! Jaha! Volgende week ga ik James in Londen zien!
  • Een nieuwe start maken.
  • Mijn eBay pakketjes komen eerder aan, muhaha.
  • Ja joehoe, het is gewoon fucking Londen!!

Let the London adventure begin!

Share: