100313

credit

De lente moet nog beginnen maar ik kan al niet meer wachten op de zomer! Vorige week kreeg ik het heugelijke nieuws dat de vakantie naar Italië geboekt is. Allememaggies, wat kijk ik daar naar uit! Lekker tien dagen chillen in de zon aan het strand en binnen no time in het mooie Venetië. Ik ben daar pas één keer geweest maar toen was ik nog een tiener. En aangezien mijn geheugen nu niet echt optimaal functioneert, schakel ik jullie hulp in. Zijn er onder jullie héél toevallig kenners van Venetië en omstreken? Ik ben namelijk niet van plan om tien dagen op maar één plek te zijn (ik kan mij namelijk vaag herinneren dat ik Venetië na één dag wel gezien had).

Dus weet jij toevallig of ik met het openbaar vervoer (snel en voordelig!) naar een andere leuke stad kan gaan? Of zit jouw favoriete pizzeria toevallig in Venetië? Of weet jij misschien waar ik de lekkerste tiramisu kan krijgen en de mooiste mannen kan spotten? Laat het mij dan vooral even weten! Grazie! Ciao!

Share: