bron

Voor een paar van jullie is het nieuwe schooljaar al begonnen. Voor mij niet. Ik begin morgen pas. Ik heb ontzettend veel zin in school. Natuurlijk niet om te leren maar gewoon om iedereen weer te zien, om presentaties te geven en om koffie in de kantine te drinken. Maar wat ik het leukste vind, is toch wel het feit dat ik dit jaar ga afstuderen. Ik ga aan mijn laatste jaar school beginnen en ik vind het een heerlijk vooruitzicht om daarna geen last meer te hebben van tentamens. Want die haat ik. Heel erg!

Maar voordat ik daadwerkelijk mijn bachelor European Studies heb, moet ik nog één semester naar school. Eentje maar, waarvan één blok uit een minor bestaat: Marketing and New Media. Ik zal dan niet meer naar school gaan in het oude en vertrouwde Maastricht maar ik moet dan elke dag naar Sittard. En dan, in het tweede semester vertrek ik naar Londen om stage te lopen bij Bright Light PR (jaloezie is toegestaan). Ik mag mezelf dan gelukkig prijzen met het feit dat ik in Londen ga wonen, werken en God weet wat nog meer.

Maar voordat het zo ver is, moet ik morgen gewoon om 6 uur opstaan..

Share: