Ik heb vier geweldige jaren met jou beleefd. We zijn samen naar Rome, Praag, Londen en Spanje geweest. Om nog maar te zwijgen van drie keer James Morrison en Pinkpop. Overal waar ik was, was jij. Jij wist mij altijd tot rust te brengen. Of ik nu blij of verdrietig was, je was er altijd voor mij. En daar ben ik je echt heel erg dankbaar voor. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan onze band. Eigenlijk heel stom om jou te vervangen voor iemand anders, maar ik was er echt aan toe..

Doei oude iPod en hallo roze iPod met meer geheugen én een videocamera!!

En oh ja: layout 5 staat sinds vandaag online maar zoals je ziet moet ik nog ‘t een en ‘t ander veranderen/coderen.

25 reacties op “Goodbye my friend!

  1. Wauw, weer een geweldig layout zoals altijd. &wauw, ipod met videocamera, luxe, haha!

  2. Mijn iPod (die ik trouwens ook al vier jaar heb) is afgelopen week uit mijn jaszak gestolen. Snif. Maar ik ben toch blij voor je :)

  3. aah geweldige verhaaltje. Ik dacht eerst: Je hebt het uit met je vriend hehe. Maar ben wel benieuwd naar die ipod van jou! :) foto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *