Ik loop nog steeds hard en geniet elke morgen van de zonsopgang aan het strand. Ik ben ondertussen beste vrienden geworden met het ontbijtbuffet (inclusief de cafe con leche). Ik lig elke dag aan het zwembad terwijl de zon hoog aan de hemel staat en ik zwem trouw mijn baantjes. Ook heb ik genoten van heerlijke tapas aan het strand terwijl de mensen over de boulevard slenteren. Ik word vrolijk van de fijne Spaanse deuntjes en de dansende mensen. Ik eet churos, drink een cocktail en geniet van een heerlijke koude rosé op mijn balkon. Ik heb drie boeken in vier dagen tijd uitgelezen en ik heb een friendship bracelet voor mama gemaakt. Ik probeer Spaans te spreken en te verstaan en ik heb tussendoor ook nog eens mijn slag geslagen bij de Mango (muchos gracias mama en papa).

Tsjah, mijn vakantie is alles behalve spannend. Maar oh, wat is het toch genieten!

Share: