Na ongeveer zestien uur in de auto te hebben gezeten, kwam ik eindelijk om 20.00 uur aan in Spanje. Ik was moe en ik had honger maar het zonnetje scheen nog lekker dus uiteindelijk had ik niets te klagen. Na een korte nacht (maar oh, wat heb ik heerlijk geslapen!) ging de wekker om 07.00 uur. Ik wilde namelijk gaan beginnen met hardlopen. En ja, waar beter dan in Spanje? Vol goede moed en met enige schaamte verliet ik een kwartiertje later het hotel en heb ik samen met Evy twintig minuten gerend. En joh, wat was het genieten om langs het strand te rennen terwijl de zon opkomt! Nu maar hopen dat ik dit vol blijf houden..

Ik voelde niet lang daarna al spierpijn in mijn benen (tsjah, het kan ook niet anders na zeker twee jaar niet meer gesport te hebben). Ook begon ik honger te krijgen dus wat was ik blij toen ik eenmaal allemaal lekkere dingen op mijn bordje legde bij het ontbijtbuffet. Een gebakken eitje, harde broodjes, croissantjes, vers fruit, gebakjes (onomnom), een lekkere kop koffie con leche en eindelijke een goede WiFi-verbinding met mijn telefoon. Volgens mij heb ik in tijden niet meer zo’n fijn begin van de dag gehad!

Natuurlijk genoot ik daarna verder van de dag en de zon. Lekker aan het zwembad liggen, een afwisseling maken tussen lezen, op mijn telefoon spelen en gewoon dromen, maar nog niet het water in durven. Gelukkig werd het mij op een gegeven moment toch echt te heet zodat ik wel even moest afkoelen in het water. En ja, na die gebakjes van vanmorgen besloot ik om ook maar even 25 baantjes te zwemmen. Bruin worden, bewegen en genieten: het kan gewoon allemaal tegelijk! Ik beloonde mezelf erna wel met een koud biertje..

In de namiddag was ik te vinden in het Spa & Wellness Centre dat toevallig in ons hotel is. Even lekker bubbelen in het zwembad en proberen om er zo charmant mogelijk bij te blijven liggen. Nou, dat is voor mij een hopeloze zaak maar ik heb nog een paar dagen om dit onder de knie te krijgen. Daarna heb ik nog even genoten van de zon op het balkon en ben ik niet alleen een kleurtje, maar ook drie zelfgemaakte friendship bracelets rijker. Het leven in Spanje is fij-hijn en ik wil nog lang niet naar huis!

Share: