Wat gaat de tijd toch snel, hè? Ik weet nog dat ik een jaar geleden een “nervous breakdown” kreeg toen mijn ouders tijdens het avondeten vertelden dat ze van precious-love.nl (mijn vorige website) afwisten. Het leek alsof mijn hele wereld verging. Daarbij kwam ook nog eens het feit dat ik een Bindend Afwijzend Studieadvies (BAS) kreeg voor mijn opleiding en dus eigenlijk de opleiding moest verlaten. Daarom besloot ik een nieuwe start te maken. En bij een nieuwe start hoorde in mijn ogen ook een nieuw domein. Het is vandaag precies één jaar geleden dat Nevermind Me online kwam.

Nu, één jaar verder, heb ik inmiddels mijn propedeuse wél gehaald evenals jaar 2 en mag ik mezelf vanaf september een derdejaars studente noemen. Een derdejaars die vanaf september voor haar uitwisseling een paar maanden in Frankrijk gaat studeren. Maar voor het zo ver is, vertrek ik morgen voor een maand naar de Belgische Ardennen. Het zou leuk zijn geweest als ik kon zeggen dat ik een maand op vakantie ging, maar integendeel: ik ga een maand kei hard op een camping werken. Een maand lang werken om ervaring op te doen maar vooral om het geld voor de reis naar New York bij elkaar te krijgen.

Nou, omdat Nevermind Me vandaag jarig is en omdat ik niet weet of ik deze maand kan bloggen op de camping, heb ik maar een nieuwe layout gemaakt en een account op formspring. Of jullie daar een maand zoet mee zijn, weet ik niet maar het is ‘t proberen waard.

Misschien tot snel en misschien ook niet! In ieder geval wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie!

Share: