Ik was al een tijdje opzoek naar peelable sticky dots om foto’s aan mijn muur te hangen in de vorm van een hart. Ik wilde dat al zó lang! Helaas kon ik die stomme dingen nergens vinden. Maar toen ik op vrijdagmiddag door de universiteit liep, was er een verkoop van posters. En ja hoor, ze verkochten ook gewoon de sticky dots. “That’s one euro,” zei de man toen ik wilde afrekenen. Opeens stonden mijn zintuigen op scherp. Dat Britse accent gaf mij kippenvel. “Where are you from?” vroeg ik, terwijl ik het diep in mijn binnenste al wist. “London.”

En na een tijdje met hem te hebben gepraat, liep ik meer dan tevreden weg. Mijn photo heart is sinds zaterdagmiddag een feit. De sticky dots waren mijn beste en leukste aankoop in tijden.

16 reacties op “Fotoliefde

  1. Leuk, zo’n fotohart! Dat wil ik eigenlijk ook nog een keer doen, al hangt m’n hele kamer al vol met foto’s en schilderijen haha

  2. Wat leuk! Zelf ben ik nooit zo van de foto’s overal en in zo’n collage maar het ziet er altijd super leuk uit!

  3. Wat leuk, zo’n hart! Zo heb je toch wat meer vrolijkheid aan je muur met die foto’s en ook nog eens op een leuke manier. :)

  4. Dit is zo leuk en simpel idee ik heb al vaker bij mensen gezien en ik wil heel graag een schilderij ofzo bij mijn eettafel maar misschien is dit ook wel een leuk idee… Want wil sowieso iets doen met de foto’s van mijn reis uit New York

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *