Lieve dames en heren. Er zijn veel dingen waaraan wij ons ergeren. En er zijn nog veel meer dingen waaraan ik me erger. Dus laat ik de grootste ergernissen even opsommen, zodat dit gewoon niet meer gedaan wordt. Dan is iedereen weer blij. En ik vooral.

  • Een legging is geen broek dus óf je draagt er een jurkje op of op z’n minst langer shirtje. Ik hoef echt niet alles te zien wiebelen en ik hoef vooral geen camel toe te zien.
  • Facebook en Twitter zijn twee verschillende dingen. Koppel daarom niet je Twitter account aan Facebook. Dat is gewoon ronduit irritant.
  • Ga niet in een taal bloggen die je niet genoeg beheerst. Ik ben zelf totaal niet perfect wat betreft taal en spelling (in welke taal dan ook) maar soms kom je blogs tegen en denk je bij jezelf: “En ik dacht dat ik slecht was..”.
  • Op kauwgums kauw je en onze moeders hebben ons vast allemaal geleerd om met de mond dicht te kauwen. Doe dat dan ook. Ik hoef dat gesmek niet te zien en vooral niet te horen.
  • Als er genoeg vrije zitplekken in de trein, bus, metro of wat dan ook zijn, kom dan ook gewoon niet naast mij zitten.
  • Als je ruzie of problemen met iemand hebt, los het dan ook zelf op. Waarom moet je er andere mensen bij betrekken en hun meenemen in die vermoeiende en vaak lange sleur?
  • Ik snap heel goed dat je als toerist bent in een vreemde stad, je zo veel mogelijk wilt zien. Maar waarom besluiten juist die mensen om altijd in het midden van een ontzettend druk punt, stil te staan? Sommige mensen willen namelijk wel gewoon doorlopen.

En zijn er nog dingen die jij aan dit rijtje wilt toevoegen? Please, be my guest. Soms is het gewoon even lekker om je frustraties te uiten.

Share: