… die ik sinds september helemaal naar mijn eigen heb gemaakt. En aangezien er nog al interesse was in foto’s van mijn kamer, here you go!

De roos die je op de foto ziet, heb ik in 2006 in Rome van een jongen gekregen. Die roos is zo speciaal voor mij dat ik hem altijd ben blijven bewaren. Nu heb ik hem een mooi plekje op mijn bureau gegeven. En ja, de Trevi fontein mag natuurlijk ook niet ontbreken!

16 reacties op “Er was eens een kamer in Antwerpen

  1. Dit vind ik echt een ‘Niki-kamer’! Geen idee waarom maar vind ‘m echt helemaal bi jou passen. Super leuk!

  2. Wauw, heel gaaf gedaan dat bureau gedeelte. Dat van die roos vind ik ook heel tof. Leuk dat er een mooi verhaal achter zit.

    Groetjes,

    Kaya-Quintana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *