Pssssst. Ik heb nog lekker vakantie tot en met volgende week vrijdag. En omdat ik nu zwem in de vrije tijd (héérlijk!) en ik soms uit verveling even niet weet wat ik moet doen, vermaak ik mij met allerlei leuke filmpjes op Youtube. Gisteravond was weer zo’n avond. En ook al heb ik onderstaande filmpjes al een triljoen keer gezien, ze blijven leuk! En laten we dit pareltje ook niet vergeten!

Disney Dudez

Evolution of Music

Peacock

2 reacties op “Een beetje van Youtube

  1. Oooh die Disney dudes heb ik ook al voorbij zien komen, de video blijft super haha. Zelfde geldt voor de Peacock Chatroulette versie, geweldig! Kende de ‘Evolution of Music’ niet, maar vind de video ontzettend leuk gedaan, heel tof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *