Misschien vermoeden jullie anders, maar ik luister heus niet alleen maar naar de muziek van James Morrison. Er zijn genoeg andere artiesten die dagelijks op mijn iPod voorbij komen en waar ik evengoed van kan genieten. Maar aangezien ik nogal vaak (oké, ontzettend vaak, misschien te vaak?) de neiging heb om alleen maar de muziek van James Morrison de hemel in te prijzen, vond ik het wel eens hoog tijd worden om ook andere artiesten in de spotlight te zetten. Artiesten waarvan ik vind dat ze het vermelden waard zijn omdat ze zo’n fijne muziek maken. Dus vandaar vandaag in de spotlight: Julian Thomas.

Ik weet nog goed dat ik een paar jaar geleden in de Mediamarkt was toen ik Walking in Memphis hoorde. Ik liep meteen naar de muziekafdeling om te vragen welke CD er werd afgespeeld. En nog diezelfde dag liep ik met de CD van Julian Thomas de winkel uit. Eenmaal thuis heb ik de CD echt grijs gespeeld en ik de naam van mijn allereerste subdomein was zelfs Seize the Day. Niet zo gek natuurlijk, want zijn muziek vind ik gewoon erg tof. Hij zingt lekker, heeft catchy tunes, is geboren met één hand en speelt toch piano en hij is ook nog eens gewoon Nederlands. Reden genoeg toch, om eens naar wat liedjes van zijn CD Julian Thomas te luisteren:


My Friend


Poetry


Lucky Day


Seize the Day ♥


Stuck With You


Walking in Memphis

Share: