Ik, Niki, de grootste James Morrison fan van blogland (ik denk dat ik mijzelf die titel wel mag geven) mist het concert van haar grote idool op 18 oktober. Mijn wereld stortte in toen ik las dat het concert al uitverkocht was. Figuurlijk dan wel hè. Nou ja, you get my point. Ik vond (en vind) het niet leuk dat ik het concert in Paradiso moet missen. Want zeg nou eerlijk, wie vindt het nou niet heerlijk om zijn of haar favoriete liedjes live te horen!

Maar ach, eigenlijk mag ik niet klagen. Ik heb hem dit jaar al twee (!) keer gezien. De eerste keer was op veertien januari in de HMH Amsterdam. Man o man, wat was dat een geweldige avond. Een van mijn beste avonden om heel eerlijk te zijn. Wat heeft hij toch een muzikaliteit, een talent en een warme persoonlijkheid. De heen- en terugreis duurde langer dan het concert, maar het was elke minuut reizen dubbel en dwars waard. James Morrison liet op veertien januari 2009 mijn droom in vervulling gaan.

En op 31 mei 2009 nóg een keer!

Jup, een paar maanden na mijn eerste concert van hem, kreeg ik op Pinkpop de kans om hem een tweede keer te zien. En het was weer genieten geblazen. Hij was weliswaar op muzikaal gebied iets minder goed dan de vorige keer (lees: door de vele optredens was hij erg hees), maar dat maakte het er niet stommer op. Integendeel zelfs! De stralende zon die op mijn blote rug scheen, de leuke mensen om mij heen en front row genieten van je favoriete artiest. Ja, a dream came true for the second time. Can life get any better?

O YES IT CAN!

Want dames en heren: Niki gaat naar het intieme mini-concert in Odeon Amsterdam op 10 oktober a.s. van James Morrison om haar droom voor de derde keer in vervulling te zien (en te hóren) gaan!

Share: