Zullen we voor de verandering eens proberen om een kijkje in de toekomst nemen i.pv. terugkijken op het verleden? Niet dat ik een waarzegster ben met een glazen bol of dat ik uit de sterren kan opmaken hoe mijn toekomst eruit ziet. Maar gewoon, als een meisje van twintig jaar met de droom een mooie toekomst te hebben..

Binnen nu en tien jaar woon ik namelijk in een penthouse in New York. Ik heb veel ramen en wordt dus elke ochtend wakker met een mooi uitzicht over Manhattan. Ik heb een vriend die door kan gaan als een look a like van Ian Somerhalder en we zijn elke zomer samen te vinden in Rome. We wonen (nog) niet samen aangezien we ook ieder ons eigen leven willen hebben maar verliefd zijn we zeker. Hij is mijn mister Darcy uit Pride & Prejudice van Jane Austen.

Ik werk bij een tijdschrift als columniste, als eventmanager of ik heb eindelijk mijn doorbraak als actrice/presentatrice gemaakt. Ik verdien hoe dan ook genoeg geld om mezelf dagelijks te trakteren op Starbucks en genoeg om mijn mopshond te onderhouden. Mijn mopshond laat ik dan dagelijks uit in Central Park genietend van de zon in de lente en de sneeuw in de winter.

Mijn familie en vrienden in Nederland zie ik helaas niet zo veel. Ik probeer wel wekelijks met ze te bellen en ze te bezoeken wanneer ik daar tijd voor heb. Ja, heel erg jammer maar dat is het leven dat ik heb gekozen. Gelukkig heb ik ook lieve vrienden in New York zelf waar ik in het weekend de hipste clubs mee bezoek. Dansend staan we te genieten van het jong zijn met een Cosmopolitan in onze handen. We gaan tot in de late uurtjes door. Bij het afscheid spreken we af om de dag erna samen te gaan lunchen.

En dan fluit ik op mijn vingers met als doel een gele taxi voor me te laten stoppen. Ik word rondgereden door the city that never sleeps, naar mijn penthouse en ik val vervolgens met een tevreden lach in slaap.

Share: