Ehm, Lange Frans en Baas B? Dit moet een zondag zijn:

Zondag is mijn favoriete dag. Niets moet, alles mag. Héérlijk. Oh, en wat ik dan het liefste doe op deze mooie dag?

  • Vroeg opstaan (06.00 uur) en lekker hardlopen (door de regen of lekker in het zonnetje)
  • Douchen, opmaken en het ontbijt klaarmaken voor papa, mama en broertje
  • Mijn kamer opruimen en poetsen (inclusief de kledingkast)
  • Mijn Spaans en Frans op niveau houden en dus een paar hoofdstukken grammatica herhalen
  • De auto’s van papa en mama wassen
  • Boodschappen doen en uitgebreid koken (en afwassen, natuurlijk)

En dat allemaal in mijn gedachten, terwijl ik rond een uur of 11 (oké, 12) wakker word, me nog maar eens een keertje omdraai, papa beneden verse croissantjes in de oven doet, mama “Goedemorgen!” roept, mijn Pride and Prejudice DVD al klaar ligt om vanmiddag bekeken te worden in bed tijdens het lakken van mijn nagels, natuurlijk onder het genot van een heerlijk maskertje en de geur van een lekkere kop koffie dat mijn reukzintuig verwend en ik de hele dag alleen maar mijn pyjama aan heb.

Share: