Cliché maar wel gemeend: de beste wensen voor 2012! Dat het (weer) een mooi jaar mag worden! Heeft iedereen een beetje een leuke jaarwisseling gehad? En hangen de lijsten met goede voornemens al op het prikbord? Ik heb nooit aan goede voornemens gedaan. Waarom niet? Simpel: daar houd ik mij toch niet aan. Maar nu ik meerdere blogs over goede voornemens heb gelezen, en ik anders in het leven sta, wil ik de gok wel wagen. Ik ga het alleen geen goede voornemens noemen. Voor mij zijn het doelen of ambities. Doelen die ik in 2012 wil behalen en ambities die ik dit jaar wil waarmaken:

 1. Afstuderen (mijn diploma halen)
  Over een maand zal mijn afstudeerstage in Londen gaan beginnen. Ik zal dan vijf maanden in Londen wonen en “werken”. Ik hoop natuurlijk dat ik mijn stage met een (dikke) voldoende afsluit en op 5 juli mijn European Studies diploma in ontvangst mag nemen!

 2. Een baan vinden
  Met mijn diploma op zak hoop ik dit jaar een baan te vinden. En dan heb ik het natuurlijk niet over een bijbaan. Hopelijk vind ik een mooie baan in Londen..

 3. Op mezelf wonen
  Ik woon al 22 jaar (m.u.v. van mijn uitwisseling in Frankrijk) bij mijn ouders. Daar is niks mis mee, hoor. Want ik heb het hier prima. Maar nu ik ouder en wijzer (kuch kuch) ben/word, is de drang naar een eigen plekje toch wel erg groot.

 4. Een reis naar Zuid-Amerika of Australië maken of boeken
  Tsjah, dit roep ik al zó lang. Ik wil al zó lang naar Zuid-Amerika en de wens om te reizen door Australië is in 2011 alleen maar groter geworden. Ik wil dit jaar echt actie gaan ondernemen. Ik denk dat het reizen dit jaar niet gaat lukken, maar ik wil op z’n minst een vliegticket hebben geboekt.

Zo. En nu maar hopen dat ik mijn doelen ga behalen. Maar dat moet wel goed komen, toch? Ik heb nog een heel jaar met nieuwe kansen!

Share: