Met De Grote Verhuizing voor de deur (doei Maastricht en hallo Antwerpen!), heb ik momenteel even andere dingen aan mijn hoofd en vrij weinig tijd voor een leuke blog post. Vandaar even een cliché blog post zoals deze: Ask Me Anything. Heb jij altijd al iets willen weten van mij of de website? Heb je vragen over mijn ervaringen in Londen? Wil je nog eens weten hoe mijn studentenleven in Frankrijk was? Of wil je meer weten over mijn LAT-relatie met James Morrison (ha-ha)? Dan is nu de uitgelezen kans om jouw vragen te stellen. Hoe origineler, hoe beter!

3 reacties op “Ask me anything

  1. he leuke site wat he hebt gemaakt en hoe is het met het de meubels in het kot
    trouwens een mooi koertje wat jullie hebben
    grt de verhuizers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *