Ik houd van foto’s maken en bloggen en ik vind het heerlijk om “ergens” een lekkere bak koffie te drinken. Dus waarom niet alles in één keer combineren? Ik ga opzoek naar een leuke tent om koffie te drinken, ik maak wat foto’s en ik ga erover bloggen. Há, drie vliegen in één klap! Ik zeg: Koffietijd!

Vlakbij het Museum aan de Stroom (MAS) ligt FelixPakhuis. Zoals de naam al verklapt is deze héérlijke zaak in een oud pakhuis. Alleen de architectuur en het interieur zelf zijn eigenlijk al genoeg redenen om het al helemaal leuk te vinden. Het pakhuis is groot en in één van deze ruimtes ligt dus het eet- en drinkgedeelte. Je bestelt je drankje (en je hapje) aan de toog (bar), zij vragen om je naam, vervolgens wordt je bestelling klaargemaakt en wordt je naam geroepen als het klaar is. Ik vond het wel lekker persoonlijk! Ook leuk: er zijn verschillende ruimtes/zalen in het pakhuis die allemaal een eigen functie hebben. Zo heb je er bijvoorbeeld ook de Salon waar vaker muzikanten optreden en zijn er soms exposities. Leuk, leuk, leuk!

De leuke locatie (recht tegenover de haven!), de vriendelijke bediening, de lekkere koffie en het ontzettend leuke interieur maken FelixPakhuis toch echt wel tot een toppertje!

Website: FelixPakhuis
Locatie: Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen
Gesloten op: maandag

Share: