050113

WHOEHOE! Het is 2014. Twaalf nieuwe maanden, twaalf dingen die ik dit jaar wil doen! Nee, geen twaalf goede voornemens maar gewoon twaalf dingen die ik op 31 december 2014 kan – WIL! – doorstrepen. Allemaal wel haalbaar, maar niet zonder een flinke portie eigen initiatief & motivatie en een snufje geluk. In willekeurige volgorde mijn wensjes voor 2014:

 • Al mijn examens in januari met een voldoende afsluiten.
 • Een carrot cake maken.
 • Mijn haren wassen in de regen.
 • Naar Berlijn.
 • Naar TomorrowLand.
 • Mooie foto’s maken.
 • Meedoen aan een hardloopwedstrijd van minimaal 10 kilometer.
 • Een les (kick)boksen.
 • Eindelijk beginnen aan het schrijven van een boek.
 • “Iets” doen voor het goede doel.
 • Een baan vinden.
 • Een huisdier nemen.

Zo. En nu ga ik maar weer eens verder studeren (leuk hè, de hele maand januari tentamens en dus niet echt kerstvakantie hebben!). Anders gaat het nu al helemaal mis met het eerste punt..

Share: