2014: This is what I want

Posted in Dear Diary on January 5, 2014.

050113

WHOEHOE! Het is 2014. Twaalf nieuwe maanden, twaalf dingen die ik dit jaar wil doen! Nee, geen twaalf goede voornemens maar gewoon twaalf dingen die ik op 31 december 2014 kan – WIL! – doorstrepen. Allemaal wel haalbaar, maar niet zonder een flinke portie eigen initiatief & motivatie en een snufje geluk. In willekeurige volgorde mijn wensjes voor 2014:

 • Al mijn examens in januari met een voldoende afsluiten.
 • Een carrot cake maken.
 • Mijn haren wassen in de regen.
 • Naar Berlijn.
 • Naar TomorrowLand.
 • Mooie foto’s maken.
 • Meedoen aan een hardloopwedstrijd van minimaal 10 kilometer.
 • Een les (kick)boksen.
 • Eindelijk beginnen aan het schrijven van een boek.
 • “Iets” doen voor het goede doel.
 • Een baan vinden.
 • Een huisdier nemen.

Zo. En nu ga ik maar weer eens verder studeren (leuk hè, de hele maand januari tentamens en dus niet echt kerstvakantie hebben!). Anders gaat het nu al helemaal mis met het eerste punt..


6 reacties / Laat een reactie achter
6 REACTIES

 • Masha op 5 January 2014:

  Leuke doelen :) Het gaat je lukken!


 • Dina op 5 January 2014:

  Veel succes met leren Niki. Ik denk eigenlijk dat al je wensen voor 2014 uitkomen!


 • Jennn op 5 January 2014:

  Succes met je doelen!


 • Anne op 5 January 2014:

  Ja wat een goede dingen.. Ik hou ook niet zo van voornemens, maar besef mij wel dat het heel fijn is om gewoon een aantal doelen voor jezelf te stellen. Dingen die je echt wíl. Ik ben benieuwd of het je gaat lukken, succes!!


 • Daan op 7 January 2014:

  Mooi lijstje, succes ermee!


 • bianca op 10 January 2014:

  mooi lijstje suc6 :)


Laat een reactie achter